T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / HALİLİYE - Şanlıurfa Anadolu İmam Hatip Lisesi

Projelerimiz

Projelerimiz

May

GENÇ NABÎLER PROJEMİZ DEVAM EDİYOR

Mrt

ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI TÜBİTAK YARIŞMASINA BU YIL DA ÖĞRENCİLERİMİZ BÖLGE FİNALİNE KALDI

Nis

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün "Evin Okula Yakınlaşması – Değişen Anne-Baba Rolleri Projesi" kapsamında okulumuzca yürütülen köy gezilerimizle okulumuzu köylerimize yakınlaştırmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda 19.04.2016 Salı günü okulumuz idareci, rehber öğretmen ve öğretmenlerimiz Bakımlı, Mağaracık ve Yarımtepe köylerini ziyaret ettiler.

Nis

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne-Baba Rolleri Projesi Kapsamında okulumuzda düzenlenen seminerler velilerimizin katılımıyla devam etmekte.

Nis

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün "Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne-Baba Rolleri Projesi" kapsamında velilerimize yönelik okulumuzda düzenlediğimiz seminerlerin yanı sıra bu seminerlere katılamayan köylerdeki velilerimize ziyaretler gerçekleştiriyoruz. 

Mrt

Şbt

Hepimiz Bir´iz projesinin genel amacı, ülkemizin doğusu ile batısı arasındaki sosyal farklılıkların, sosyal etkileşimin artırılmasına ve sosyal sermayenin geliştirilmesine katkı sağlayacak şekilde insanlar arasında kültürel bir zenginlik olarak algılanmasını sağlamaktır. Bu amaçla başlatılan proje Ankara Çamlıdere Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şanlıurfa Anadolu İmam Hatip Lisesinin ortak çalışmasıyla uygulanmaktadır. Böylesi anlamlı ve güzel projenin programına öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin katılmaları önemle rica olunur.