May

BİGEP kapsamında okulumuzda  Sınıflar Arası Basketbol Turnuvası yapıldı. Geçen hafta başlayan Sınıflar Arası Basketbol Turnuvası bu hafta sona ermiştir. 9 ve 10. sınıfların şampiyonu 9/A; 11 ve 12. sınıfların şampiyonu 11/A sınıfı olmuştur. Emeği geçen bütün öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

‘’ŞEHZADELER ŞEHRİNDEN PEYGAMBERLER ŞEHRİNE KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ’’ adlı PROJEMİZ DESTEKLENMEYE HAK KAZANDI.

Proje kapsamında Şanlıurfa Anadolu İmam Hatip Lisesi 9 Öğrenci, bir öğretmen ve bir yönetici olmak üzere 11 Kişi ile 12 Mayıs 2024 - 19 Mayıs 2024 tarihlerinde Manisa Turgutlu Anadolu İmam Hatip Lisesinde,

Manisa Turgutlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 9 Öğrenci, bir öğretmen ve bir yönetici ile toplam 11 kişi ile 19 Mayıs 2024 - 26 Mayıs 2024 tarihlerinde Şanlıurfa Anadolu İmam hatip Lisesinde olacak

Nis

Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Dualarınız kabul olsun.

Rabbim tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazları, hayır ve hasenatımızı makbul eylesin.

Rabbim zalimleri kahru perişan eylesin.

Tüm mazlum, mağdur ve mustez'aflara kurtuluş nasip ederek yeryüzüne varis eylesin.

Barış ve huzura vesile olması dileklerimizle...